Ingredience
- filety z keříčkovce červenolemého 5 kusů
- olivový olej 1 dávka
- mletá pravá vanilka 1 dávka
- koření garam masala 1 dávka
- brambory 1 kg
- cibule 1 kus
- drcený kmín 1 špetka
- kus másla 1 dávka
- sůl 1 špetka
1. Celé rybí filety lehce potřeme po obou stranách olivovým olejem, osolíme a do jedné strany vetřeme po dvou špetkách vanilku a lehce zaprášíme kořením garammasala.Tuto stranu pak položíme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě při 120-140°C maximálně dvacet minut.
2. Brambory:Omyté brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme, přidáme dozlatova usmaženou cibulku i s tukem (ideálně máslem), osolíme, přidáme drcený kmín a rozšťoucháme.
Zdroj: Vanilkový keříčkovec; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vanilkovy-kerickovec [On-line 24.05.2014]
Poslední tip, trik či komentář