Pro 2 osoby
- asi 4 listy ledového salátu
- 1 malá cibule
- 1 červená paprika
- 2 plátky šunky
- 200 g míchaného mletého masa
- 1 lžíce oleje
- 1 boloňská omáčka v sáčku
- 2 pšeničné tortilly
1. Salát omyjeme a listy osušíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kroužky. Papriku
omyjeme, rozpůlíme, zbavíme jadérek a nadrobno nakrájíme. Šunku nakrájíme na proužky.
2. Rozdrobené mleté maso opečeme v oleji, zalijeme je 200 ml studené vody, přidáme omáčku v sáčku a za stálého míchání ji povaříme podle návodu na obalu.
3. Tortilly dáme na pánev a bez tuku asi 30 vteřin opékáme. Pak je obložíme salátem, cibulí, paprikou a šunkou. Navrch dáme boloňskou omáčku. Tortilly srolujeme, uprostřed šikmo překrojíme a servírujeme obalené v pergamenovém papíru.
Příprava: asi 20 minut
Poslední tip, trik či komentář