reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové z pánve

1 porce:

  • 50 g rýže (nejlépe dlouhozrnné)
  • 80-100 g libového vepřového masa
  • 2 lžíce oleje
  • 1 malá cibule
  • stroužek česneku
  • špetka mletého chilli a zázvoru
  • 4 lžíce hrášku z konzervy
  • půlka červené papriky
  • cherry rajčátko
  • 1/2 sklenice zeleninového bujónu
  • petrželka

veprove_z_panveVepřové z pánve - foto LK

Rýží uvaříme tak, aby byla sypká. Pak do ní vmícháme hrášek. Maso nakrájíme na tenké plátky a vložíme na rozehřátý tuk. Přidáme oloupanou, nastrouhanou cibuli a prolisovaný česnek. Dusíme doměkka, dochutíme chilli a zázvorem. Přilijeme bujón a při střední teplotě povaříme. Těsně před koncem tepelné úpravy přidáme papriku a rajčátko, promícháme. Na talíř rozprostřeme rýži a na ni maso. Ozdobíme nasekanými lístky petrželky.

1 comment to Vepřové z pánve

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.