reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Caprese a bageta s česnekovo-bylinkovým máslem

  • cca 20 středně velkých rajčat
  • 400 g mozarelly (1 větší kus)
  • 280 g nakládaných rajčat (sklenička)
  • 2 střední bagety
  • cca 100 g másla
  • cca 1–2 stroužky česneku
  • bylinky (bazalka, pažitka, petrželka)
  • panenský olivový olej, sůl

Rajčata nakrájíme na stejnoměrné plátky a posléze do nich zlehka natlačíme kousky mozarelly. Narovnáme v přiměřeném množství na talíř a případně ozdobíme nakládanými rajčaty. V toastovači či v troubě nahřejeme bagetu rozkrojenou na půlky a natřeme česnekovo-bylinkovým máslem, které připravíme utřením másla, česneku a bylinek. Rajčata s mozarellou pokapeme panenským olivovým olejem a servírujeme s bagetou.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/caprese-bageta-s-cesnekovo-bylinkovym-maslem

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.