Suroviny:
- treska
- limetová šťáva
- olivový olej
- sůl
- pepř
- cherry rajčata na salátek
na pesto:
- parmezán
- bazalka
- petrželka
- 1 stroužek česneku
- piniové oříšky
- ocet
- olivový olej
Tresku naporcujte, osolte, opepřete a pokapejte limetovou šťávou. Potřete olivovým olejem a vložte na gril. Připravte si pesto: v hmoždíři smíchejte bazalku, petrželku, nakrájený česnek, oříšky, olivový olej a kapku octa a rozmělněte. Pak přimíchejte nastrouhaný parmezán a promíchejte.
Upečenou tresku nandejte na talíř a podávejte s pestem a nakrájenými cherry rajčátky, které jste osolili a opepřili.
Zdroj: TRESKA S JANOVSKÝM PESTEM; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/video-recepty-ze-2-dilu-iii-rady-rozpal-sefe-cely-dil-online [On-line 12.05.2016]
Poslední tip, trik či komentář