reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rozstřelený ptáček

  • 4 plátky hovězího zadního
  • 3 středně velké cibule
  • 4 plátky anglické slaniny
  • 5 dkg sádla
  • 4 lžičky plnotučné hořčice
  • 4 nožičky párků
  • 4 kyselé okurky
  • 4 vajíčka vařená natvrdo
  • kmín, mouka
  • sůl, pepř

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na sádle orestujeme slaninu a cibuli. Přidáme plátky masa a necháme zatáhnout. Zalijeme horkou vodou, okmínujeme, přidáme polovinu nakrájených okurek, párků a vajec, zamícháme a necháme asi hodinu dusit. Zahustíme hladkou moukou, přidáme zbylou polovinu ingrediencí a vaříme 15 minut. Podáváme s rýží.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://tv.nova.cz/clanek/novinky/babicovy-dobroty-rozstreleny-ptacek.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.