reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

MEDAILONKY Z TUŇÁKA NA VINNÉM RIZOTU S TOMATOVOU OMÁČKOU

Suroviny:

  • steaky z čerstvého tuňáka
  • čerstvé bylinky
  • mangold salát
  • olivový olej
  • bílé víno
  • pepř, sůl
  • cukr
  • šalotka
  • česnek
  • citron, limetka
  • rajské pyré
  • cherry rajčátka
  • šafránová předvařená rýže
  • smetana, šlehačka
  • máslo
  • šafránové nitě
  • čerstvý kopr

Rýži na rizoto předvaříme, zaléváme bílým vínem, přidáme šafrán, máslo, cukr, citronovou šťávu a šlehačku.
Na olivovém oleji orestujeme šalotku, plátky česneku, přidáme rajské pyré.
Na další pánvi na másle a cukru, šťávě z citronu a limetky orestujeme půlky cherry rajčat a pokrájený mangold. Vyndáme. Steaky z tuňáka opepříme, pokapeme citronovou šťávou a na olivovém oleji opečeme z obou stran s čerstvými bylinkami na medium, vypneme a necháme dojít. Podáváme s rýží, tomatovým sosem a mangold salátem s rajčaty.

Zdroj: MEDAILONKY Z TUŇÁKA NA VINNÉM RIZOTU S TOMATOVOU OMÁČKOU; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 11.12.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.