reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Visegrádská pečeně

4 porce

  • 4 pěkná vepřová žebírka
  • 2 celé cibule
  • 20 dkg šunky
  • 20 dkg hub
  • 20 dkg sterilovaných okurek
  • 3 dl zakysané smetany
  • 30 dkg rýže

Vepřová žebírka nasolíme a opečeme na oleji. V omastku, který po pečení zbude, osmažíme podélně nakrájenou cibuli, přidáme houby rozkrájené na tenké plátky, a když už i houby máme opražené, vložíme do pánve také sterilované okurky, nakrájené na nudličky. K tomu přimícháme smetanu, a jakmile začne vřít, vrátíme do bublajícího ragú i opečená žebírka, která jsme si dali stranou, a vše ještě chvíli společně podusíme.

Podáváme s dušenou rýží.

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3553

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.