4 porce
- 4 pěkná vepřová žebírka
- 2 celé cibule
- 20 dkg šunky
- 20 dkg hub
- 20 dkg sterilovaných okurek
- 3 dl zakysané smetany
- 30 dkg rýže
Vepřová žebírka nasolíme a opečeme na oleji. V omastku, který po pečení zbude, osmažíme podélně nakrájenou cibuli, přidáme houby rozkrájené na tenké plátky, a když už i houby máme opražené, vložíme do pánve také sterilované okurky, nakrájené na nudličky. K tomu přimícháme smetanu, a jakmile začne vřít, vrátíme do bublajícího ragú i opečená žebírka, která jsme si dali stranou, a vše ještě chvíli společně podusíme.
Podáváme s dušenou rýží.
Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3553
Poslední tip, trik či komentář