reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Grilovaná vepřová žebírka

  • 1 kg vepřových žebírek nebo kotlet

Marináda:

  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce vína
  • 4 stroužky česneku
  • sůl
  • citrónová šťáva
  • pepř
  • glutasol
  • 4 lžíce voňavých bylinek (estragon, bazalka, meduňka, saturejka, kopr)

Žebírka odkrojíme, mírně naklepeme a marinujeme nejméně 3 hodiny ve směsi ze sójové omáčky, vína, lisovaného česneku, soli, pepře, citrónové šťávy, špetky glutasolu a nasekaných bylinek. Pak pomalu 1/2 hodiny grilujeme.
Podáváme s chlebem, nakrájenými rajčaty a cibulí.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.