reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Mrkvová omáčka

  • mrkev
  • cibule
  • sůl
  • mouka haldká
  • česnek

Do rozpáleného tuku dáme zpěnit drobně nakrájenou cibuli, mezitím si nakrájíme na tenké plátky mrkev (pokud je větší, plátky půlíme, aby nebyly příliš velké, nebo krájíme na drobné kostičky). Nakrájenou mrkev vsypeme na zpěněnou cibuli a ihned podlijeme trochou vody. Necháme dusit do měkka, za stálého přilévání vody. Osolíme a nakonec zahustíme moukou, rozmíchanou ve vodě. Můžeme přidat stroužek česneku.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.