reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zabaglione – Žloutková Pěna

4 porce

  • 8 čerstvých žloutků
  • 4 lžíce cukru
  • 4 lžíce vína marsala ( nebo sherry)
  • 300 g ovoce podle sezóny- jahody, ostružiny…
  • 1-2 lžíce moučkového cukru

Na rendlík s vroucí vodou posaďte nerezovou misku tak, aby se dnem nedotýkala vody a ušlehejte v ní žloutky s cukrem a vínem do hustého krému.
Ovoce rozložte na talíře, zalijte je krémem poprašte moučkovým cukrem a dejte na 5 minut do rozpálené trouby, jen co se utvoří kůrčička. Podávejte ihned.

Zdroj:http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/ [4.10.2009]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.