reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Babiččino zelí

1 malá hlávka zelí
¼ šálku vroucí vody
mořská sůl
1 velká mrkev – jemně nastrouhat
1 malá zelená feferonka – jemně pokrájet
¼ šálku čerstvého kopru (nebo 2 lžíce sušeného)
1 – 2 šálky majonézy
citrónová šťáva
Zelí postrouháme a polijeme vroucí vodou, osolíme a propracujeme tak, aby změklo. Přidáme karotku a feferonku, citrónovou šťávu, kopr a majonézu. Dobře promícháme a dáme vychladnout.
V lednici vydrží i několik dní.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.