reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Norský losos marinovaný v mořské soli a cukru na toustu s kaviárem a koprovým mascarpone

  • pepř 1 špetka
  • sůl 1 špetka
  • máslo 1 balení
  • kopr 1 dávka
  • cukr 1 dávka
  • filet z čerstvého lososa 1 ks
  • kaviár 1 dávka
  • toustový chleba 1 balení

Filet z čerstvého lososa nasolíme, opepříme, posypeme cukrem a posekaným koprem. Napevno zabalíme do fresh fólie a dáme na 14 hodin do lednice. Mezitím si připravíme máslo z kopru, které lehce osolíme. Filet nakrájíme na menší porce a aranžujeme na připravený toast. Dozdobíme kaviárem.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/norsky-losos-marinovany-v-morske-soli-cukru [on-line 10.9.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.