reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Aglio olio

  • 400g sušené špagety
  • 1dcl olej extra virgin
  • 2ks čerstvé feferonky
  • 16 stroužků česneku
  • hrst nasekané petrželové natě

Těstoviny uvařit v dobře osolené vodě
Na studenou pánev olej, přihodíme česnek, pomalu zahřívat, když začne česnek zlátnout, přidat feferonku a nasekanou petr. nať, zalít trochou vody z hrnce, kde se vaří špagety.
Špagety se přidají a promíchají.
Zdroj:http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/ [11.10.2009]

1 comment to Aglio olio

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.