reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Alobalový guláš

  • 120 g oleje
  • 200 g cibule (asi 4 cibule)
  • 200 g tenkých párků
  • 170 g čerstvých žampionů
  • sůl
  • mletý pepř
  • mletá paprika
  • 300 g kečupu

Párky nakrájíme asi na dvoucentimetrové kousky, smícháme je s cibulí nakrájenou na proužky, přidáme olej, sůl, papriku a pepř a jemně osmažíme. Na alobal klademe párkovou směs, přidáme nakrájené žampiony, zakápneme kečupem, zabalíme a dáme do trouby péct.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.