reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Batátové Suflé

Ingredience

  • 140 g sladkých brambor batátů
  • 140 g brambor typu C
  • 2 vejce
  • 30 ml smetany
  • 30 g másla
  • 1 lžička škrobu
  • Sůl
  • Pepř
  • Muškátový oříšek

Sladké a běžné brambory uvaříme a prolisujeme je do mísy. Přidáme žloutky, smetanu, máslo a škrob a dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Pak do hmoty vmícháme sníh z bílků.

Směsí naplníme formičky a dáme je na 10 až 15 minut péct při 170 stupních.

Jako přílohu doporučujeme salát z polníčku.

Zdroj: Batátové Suflé; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2738-batatove-sufle/ [On-line 25.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.