reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

BÍLÁ TRESKA V TĚSTÍČKU S HRANOLKAMI A ČESNEKOVOU MAJONÉZOU

Suroviny:

  • 1 kg bílé tresky
  • 2 vejce (zvlášť žloutek a bílek)
  • citron
  • hrnek hladké mouky
  • olej slunečnicový a olivový
  • ocet
  • mléko
  • černé pivo
  • kurkuma
  • sladká paprika
  • chilli paprika
  • sůl, pepř
  • prášek do pečiva
  • česnek
  • brambory
  • toastový chleba

Pokrájené brambory osmažíme, vyndáme a necháme okapat.
Rybu naporcujeme, osolíme, pokapeme citronem.
Smícháme 2 žloutky, pivo, mléko, mouku, prášek do pečiva, kurkumu, pepř, sůl, sníh ze 2 bílků a rybu v těstíčku obalíme. Smažíme na oleji.
Plátky pokrájeného toastu zalijeme mlékem, přidáme roztlučený česnek, 2 žloutky, šťávu z ½ citronu, mletou papriku, mletou chilli papriku, pepř, sůl. Rozšleháme a máme majonézu.

Zdroj: BÍLÁ TRESKA V TĚSTÍČKU S HRANOLKAMI A ČESNEKOVOU MAJONÉZOU; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 26.10.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.