reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Boršč

  • 500 g vepřové plece
  • vývar z vepřových žeber
  • 300 g červené řepy
  • 3 lžíce rajčatového protlaku
  • 100 g másla
  • 1 lžička hladké mouky
  • 500 g hlávkového zelí
  • mrkev
  • petržel
  • cibule
  • 1 lžička cukru
  • ocet
  • sůl
  • celý pepř
  • bobkový list
  • kysaná smetana
  • 3 litry vody

Maso nakrájíme na kostičky, přidáme koření, zalejeme vodou, osolíme a dáme vařit. Když je maso měkké, přidáme na kostičky nakrájené zelí, petržel, mrkev a necháme vařit. Pak dodáme červenou řepu, rajčatový protlak a zahustíme jíškou. Na talíři zalejeme kysanou smetanou.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/borsc-0 [on-line 11.11.2010]

2 comments to Boršč

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.