reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bramborové pyré

Ingredience

  • 500 g brambor
  • 100 ml mléka
  • 1,5 cihličky másla
  • Sůl

Brambory uvaříme a scedíme. Poté k nim přidáme dvě kostičky másla, osolíme a rozmačkáme je. Přilijeme ohřáté mléko a šleháme. Při šlehání je dobré mít hrnec na mírném ohni. V průběhu šlehání přidáme opět dvě kostičky másla a díl mléka. Dále šleháme a přidáváme máslo, dokud nebude mít pyré máslovou konzistenci.

Zdroj: Bramborové pyré; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2511-bramborove-pyre/ [On-line 05.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.