reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bramborovo-rybí krokety

Ingredience

  • 150 g ryby (mrazený filet)
  • Sůl
  • Mletá paprika
  • Máslo
  • 300 g vařených brambor
  • 3 žloutky
  • Petrželová nať
  • Olej na smažení

Na česnekovou majonézu:

  • 8 stroužků neloupaného česneku
  • 100 ml oleje
  • 100 g majonézy
  • Citron

 

Rozehřejeme si máslo, na němž opečeme osolené a opepřené filety, a sice 2 až 3 minuty z každé strany. Na pánvi rybu posypeme paprikou.

V míse smícháme rozmačkané brambory, 2 žloutky, petrželku, sůl a pepř. Ze směsi pomocí dvou lžic vytvoříme krokety, které osmahneme dozlatova v oleji.

Česneková majonéza:

V oleji osmahnutý česnek oloupeme a smícháme s majonézou a citrónem.

Zdroj: Bramborovo-rybí krokety; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2448-bramborovo-rybi-krokety/ [On-line 14.03.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.