reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Brambory nakyselo

Ingredience

  • 1 kg rohlíčkových brambor
  • 3 šalotky
  • 500 ml drůbežího vývaru
  • 100 ml estragonového octa
  • sůl
  • pepř
  • pažitka

Na brambory nakyselo použijeme brambory uvařené ve slupce. Oloupeme je a nakrájíme na kolečka.

V kastrůlku si ohřejeme vývar s estragonovým octem a šalotkou, brambory jím zalijeme, dochutíme solí a pepřem, přisypeme nasekanou pažitku a necháme odležet v lednici.

Zdroj: Brambory nakyselo; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2830-brambory-nakyselo/ [On-line 06.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.