reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

BRAMBORY S BRYNZOU

Potřebujeme:

  • 750 g brambor
  • 250 g brynzy
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžičku drceného kmínu
  • ½ lžičky černého mletého pepře

Kolečka (0,5 cm) oloupaných brambor uvaříme v osolené vodě, scedíme a uložíme do tepla. Lžíci vody z brambor přidáme do misky k brynze, smícháme ji s pepřem a kmínem. Rozpustíme máslo. Brambory na talíři přelijeme máslem a posypeme ochucenou brynzou. Brambory s brynzou mohou být hlavní chod – pak se k nim hodí kefír, acidofilní mléko, podmáslí nebo kysané mléko a čerstvý salát.

Zdroj: BRAMBORY S BRYNZOU; TV Nova U Haliny v kuchyni  http://halina.nova.cz/clanek/recepty/jehneci-na-rozmarynu-s-brynzovymi-brambory.html [On-line 05.04.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.