reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Brambory s roštěnkou

Pro 1 osobu

  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 200 g brambor
  • 3 lžíce másla
  • 75 ml vývaru
  • 1 plátek roštěnky (80 g)
  • sůl
  • pepř
  • 75 g třešňových rajčátek

Cibuli a česnek oloupeme a najemno nasekáme. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Na pánvi rozehřejeme a zhruba 10 minut podusíme.
Roštěnku omyjeme a osušíme v papírové utěrce. Na další pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla a plátek roštěnky v něm opékáme z každé strany asi 3 až 4 minuty. Nakonec  maso osolíme a opepříme.
Třešňová rajčátka omyjeme, rozpůlíme a smícháme s brambory. Vše ochutíme solí, pepřem a kajenským pepřem. Na talíř upravíme dušené brambory s rajčaty a na ně položíme roštěnou. Vše ozdobíme otrhanými lístky bazalky.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.