reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bretaňské galettes

Ingredience

  • Základní těsto na galetky
  • Vejce (1 ks na 1 porci)
  • Farmářská vepřová šunka (100 g na 1 porci)
  • Ementál
  • Máslo

Na pánvi začneme smažit základní těsto na galetky. Upečenou galetku, ale stále ještě v pánvi, posypeme na nudličky nakrájenou šunkou a sýrem a do středu dáme vejce, které necháme prohřát. Nakonec galetky osolíme a opepříme a přehneme jejich okraje, aby vznikl čtverec.

Zdroj: Bretaňské galettes; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2404-bretanske-galettes/ [On-line 19.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.