reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bruschetta se žampiony

4 porce:

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 200 g žampionů
  • 1 velká bageta nebo bílý chléb
  • 3 stroužky česneku
  • 3 lžíce kečupu
  • 2 velká rajčata
  • špetka mletého pepře
  • snítka bazalky
  • rukola na ozdobu
  • 1/2 lžičky vegety
  • 2 lžíce strouhaného parmezánu

Rajčata nakrájíme na kostičky a smícháme je s kečupem. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Bagetu zešikma nakrájíme a v troubě opečeme dozlatova a dokřupava. Mezitím na oleji orestujeme nakrájené žampiony.
Opečené plátky bagety potřeme česnekem, rozložíme na ně rajčatovou směs a orestované žampiony. Každou porci dochutíme pepřem, vegetou a posypeme parmezánem. Ozdobíme bazalkou a lístky rukoly.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.