4 porce:
- 2 lžíce olivového oleje
- 200 g žampionů
- 1 velká bageta nebo bílý chléb
- 3 stroužky česneku
- 3 lžíce kečupu
- 2 velká rajčata
- špetka mletého pepře
- snítka bazalky
- rukola na ozdobu
- 1/2 lžičky vegety
- 2 lžíce strouhaného parmezánu
Rajčata nakrájíme na kostičky a smícháme je s kečupem. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Bagetu zešikma nakrájíme a v troubě opečeme dozlatova a dokřupava. Mezitím na oleji orestujeme nakrájené žampiony.
Opečené plátky bagety potřeme česnekem, rozložíme na ně rajčatovou směs a orestované žampiony. Každou porci dochutíme pepřem, vegetou a posypeme parmezánem. Ozdobíme bazalkou a lístky rukoly.
Poslední tip, trik či komentář