reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Brusinková omáčka k masu

  • 150 g brusinek
  • 50 ml čerstvé šťávy z pomerančů
  • nastrouhaná kůra (2 pomeranče)
  • nové koření
  • černý pepř
  • 1 lžíce pomerančového likéru

Všechny suroviny kromě likéru prošleháme v kastrůlku a při mírné teplotě necháme za stálého míchání zvolna probublávat, dokud omáčka nezhoustne. Na závěr přidáme pomerančový likér.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/biftek-z-prave-svickove [On-line 1.6.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.