reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Karamelizovaná cibule na červeném víně

  • cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce másla
  • ½ lžičky soli
  • ½ lžičky bílého pepře
  • 4 bobkové listy
  • sklenice červeného vína
  • 1 lžička balsamica
  • špetka červené papriky
  • lžička medu
  • lžíce třtinového cukru

Na oleji osmahneme cibulku, dokud nezezlátne. Přidáme postupně všechny ostatní suroviny, tekuté jako první. Vaříme pozvolna 3 až 4 minuty.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/biftek-z-prave-svickove [On-line 1.6.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.