reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Buccia di arrancia candit

Kandovaná pomerančová kůra

(4 porce)

  • 100 g pomerančové kůry
    100 g krupicového cukru
    100 ml vody

Pomerančovou kůru nakrájíme na měsíčky. Necháme je 2 minuty spařit a 10 minut vychladnout. Tento proces uděláme třikrát (tedy třikrát spařit, třikrát nechat vychladnout). Tím zbavíme kůru hořkosti.
V hrnci rozpustíme cukr s vodou, v sirupu vykoupeme kůru, aby nasákla sladkost. Necháme ji okapat a trochu vyschnout. Půlku měsíčku obalíme v cukru, druhou v čokoládě.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Buccia-di-arrancia-candita/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.