reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Candát po asijsku

Potřebujeme:

  • 4 ks candáta (4 x 120 g),
  • 2 dcl vývaru (nejlépe rybího),
  • 4 kapky sezamového oleje,
  • 1 lžíci sambal oelek,
  • šťávu z ½ limetky,
  • 1 červenou papriku,
  • 1 zelenou papriku,
  • 2 jarní cibulky,
  • 2 cm zázvoru,
  • 1 stroužek česneku,
  • 3 ks salátu Pak soi (nebo čínské zelí),
  • olej, sůl, pepř

Na olej dáme nastrouhaný zázvor a plátky česneku, orestujeme a přidáme sambal oelek. Na to dáme candáta a zprudka opečeme, poté maso vytáhneme.

Nakrájíme papriky, cibulku a dáme do pánve, podlijeme rybím vývarem a provaříme, přidáme salát pak soi a provaříme 2-3 minuty. Osolíme, opepříme a rybu vrátíme zpět. Nakonec o chutíme limetou a sezamovým olejem.

Zdroj: Candát po asijsku; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/candat-po-asijsku-a-ryze-s-kurkumou-a-kesu-orisky.html [On-line 26.05.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.