reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Candát s mandlovou nádivkou

  • 1 větší candát
  • 1 citron

Nádivka:

  • 10 dkg másla
  • 3 žloutky2 bílky
  • 5 dkg mandlí
  • 2 dcl smetany
  • 5 rohlíků
  • mléko, sůl, muškátový květ

Rybu očistíme a zakapeme citronovou šťávou, necháme v chladu odležet. Mezitím si v misce utřeme máslo se žloutky, osolíme, přidáme na proužky nakrájené mandle, trochu muškátového květu a vmícháme žemle. Ty jsme předtím nakrájeli a namočili do mléka. Přidáme smetanu a nakonec lehce vmícháme sníh ze dvou bílků.

Rybu osušíme, osolíme, opepříme a naplníme nádivkou. Pevně sešijeme! Pečeme cca 45 minut a přeléváme rozpuštěným máslem.
Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/candat-s-mandlovou-nadivkou-stouchane-brambory

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.