reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpaccio z jelena

  • 100 g lesního salátu – lístky lesních jahod a malin, mateřídoušky atp.
  • 100 g hlávkového salátu
  • houskový knedlík
  • jelení carpaccio (ze hřbetu)

Marináda

  • 1 lžíce červeného vinného octa
  • 20 ml dýňového oleje
  • sůl
  • mletý pepř

Směs lístků naaranžujeme na talíř spolu s knedlíčky a plátky carpaccia.

Z vinného octa, dýňového oleje, soli a pepře vymícháme marinádu, kterou pokapeme salát i carpaccio a necháme si chutnat.

Zdroj: Carpaccio z jelena; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1133 [On-line 30.11.2012]

 

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.