reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpaccio z jesetera

Ingredience

  • 3 citrony
  • 6 lžic olivového oleje
  • krystalový cuk
  • 2 kumquaty
  • 200 g jesetera
  • růžový pepř
  • sůl
  • kopr
  • pažitku
  • koriandr

Očištěné filety nakrájejte na tenké plátky a opečeme.

Do alobalu zabalte omytý citron potřený olejem a pečte jej 40 minut na 160 stupňů. Poté z pečeného citronu vyndejte dužinu a smíchejte ji s olejem.

Mezitím dejte na oheň kastrůlek s vodou a cukrem. Do cukrového sirupu vložte na kolečka nakrájené kumquaty a chvíli je povařte.

Plátky jesetera naskládejte na talíř, osolte a potřete citrónovým olejem, obložte je kumquaty, posypejte pepřem a bylinkami.

Zdroj: Carpaccio z jesetera; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2689-carpaccio-z-jesetera/ [On-line 06.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.