- Pršutová šunka se žlutým melounem
- Telecí maso na hříbkách
- Trilobiti
- Jablkový štrúdl, vanilková zmrzlina
Pršutová šunka se žlutým melounem a čerstvou bagetou
- 500 g pršutové šunky
- 1 žlutý meloun
- 2 bagety tmavé
- 2 bagety světlé
Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/prsutova-sunka-se-zlutym-melounem [On-line 11.3.2011], citace
Telecí maso na hříbkách se smetanovou omáčkou a trilobity
- 1 kg telecího masa
- hřiby
- cibule
- smetana
Na osmahnuté cibulce orestujeme telecí maso (nasolené a obalené v mouce). Přidáme pravé hřiby a podusíme doměkka. Poté zalijeme smetanou a povaříme. Dochutíme kořením.
Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/teleci-maso-na-hribkach [On-line 11.3.2011], citace
Trilobiti
- 2 kg brambor
- sůl, pepř
- olej
Brambory upečené v troubě rozkrojíme napůl. Na hřbetu uděláme podélné řezy. Pečeme v troubě a potíráme olivovým olejem. Brambory se neloupou.
Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/teleci-maso-na-hribkach[On-line 11.3.2011], citace
Jablkový štrúdl, vanilková zmrzlina a vaječný koňak
- listové těsto
- piškoty
- jablka
- vaječný likér
- vanilková zmrzlina
Listové těsto posypeme nastrouhanými piškoty, položíme na ně nastrouhaná jablka a pečeme.
Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jablkovy-strudl-vanilkova-zmrzlina [On-line 11.3.2011], citace
Poslední tip, trik či komentář