reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Celé menu – Pátek Prostřeno od 11.3.2011 – Pavla

Pršutová šunka se žlutým melounem a čerstvou bagetou

  • 500 g pršutové šunky
  • 1 žlutý meloun
  • 2 bagety tmavé
  • 2 bagety světlé

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/prsutova-sunka-se-zlutym-melounem [On-line 11.3.2011], citace

Telecí maso na hříbkách se smetanovou omáčkou a trilobity

  • 1 kg telecího masa
  • hřiby
  • cibule
  • smetana

Na osmahnuté cibulce orestujeme telecí maso (nasolené a obalené v mouce). Přidáme pravé hřiby a podusíme doměkka. Poté zalijeme smetanou a povaříme. Dochutíme kořením.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/teleci-maso-na-hribkach [On-line 11.3.2011], citace

Trilobiti

  • 2 kg brambor
  • sůl, pepř
  • olej

Brambory upečené v troubě rozkrojíme napůl. Na hřbetu uděláme podélné řezy. Pečeme v troubě a potíráme olivovým olejem. Brambory se neloupou.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/teleci-maso-na-hribkach[On-line 11.3.2011], citace

Jablkový štrúdl, vanilková zmrzlina a vaječný koňak

  • listové těsto
  • piškoty
  • jablka
  • vaječný likér
  • vanilková zmrzlina

Listové těsto posypeme nastrouhanými piškoty, položíme na ně nastrouhaná jablka a pečeme.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jablkovy-strudl-vanilkova-zmrzlina [On-line 11.3.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.