reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Opečená vinná klobása na černém pivu

  • 1 kg vinné klobásy
  • 100 g sádla
  • 3 dl černého piva
  • lžíce hořčice

Klobásu svineme do spirál a propíchneme špejlí. Krátce opečeme na sádle a podlijeme černým pivem smíchaným s hořčicí. Vložíme do pekáčku a dáme dopéci do trouby na 20 minut.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/opecena-vinna-klobasa [On-line 14.3.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.