reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Celerové karbenátky

  • 300 g celeru
  • 150 g tvrdého sýra
  • 1 cibule
  • 1 vejce
  • trochu mléka
  • strouhanka
  • sůl, pepř,
  • petrželová nebo celerová nať
  • tuk na smažení

Celer a sýr nahrubo nastrouháme, přidáme drobně nakrájenou cibuli, vejce, mléko, sůl, pepř, strouhanku a sekanou nať (případně sušenou). Promícháme, tvoříme karbenátky, obalíme ve strouhance a smažíme.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.