reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Chlebová pizza s tuňákem

 

  • 1 chlebová placka
  • 200 g čerstvého sýra s provensálskými bylinkami
  • 500 g krájených rajčat (v tetrapaku)
  • 1 konzerva tuňáka v oleji
  • 75 g černých oliv

Troubu předehřejeme na 200 °C. Chlebovou placku potřeme čerstvým sýrem a rovnoměrně poklademe okapanými pokrájenými rajčaty. Z tuňáka slijeme olej a necháme okapat. Poté rybu nahrubo rozdělíme vidličkou na kousky a rozprostřeme na rajčata. Posypeme olivami. Chlebovou pizzu zasuneme na střední příčku v troubě a pečeme asi 10 minut. Pizzu nakrájíme na dílky, rozdělíme na talíře a podáváme nejlépe s míchaným salátem.
Povrch pizzy můžete poklást také čerstvými lístky špenátu.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.