reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

CHŘESTOVÝ SALÁT

Suroviny:

  • bílý a zelený chřest
  • vařená rýže
  • pomerančová šťáva a džus
  • pomeranč
  • bílé víno
  • cukr, sůl
  • máslo
  • šťáva z limetky a citronu
  • sekaná pažitka
  • karamel
  • čerstvá máta

Do vroucí vody s chřestem přilijeme pomerančovou, citronovou a limetkovou šťávu, přidáme cukr, sůl, mátu, přivedeme k varu a po 2-3 min. chřest vyndáme.
V kastrůlku na máslo přilijeme karamel, pomerančovou šťávu, odvaříme, přidáme hotovou rýži a promícháme.
V míse smícháme rýži s pokrájeným chřestem, pokapeme pomerančovou šťávou, karamelem, přidáme sekanou pažitku a kousky pomeranče bez dužiny. Dochutíme, zdobíme pečenými plátky pomeranče.

Zdroj: CHŘESTOVÝ SALÁT; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 16.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.