reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Chuťovky s tatarem z červeného tuňáka a kaviárem

20 ks

  • 7 plátků toastového chleba
  • 4 vejce uvařená natvrdo
  • 500 g syrového čerstvého tuňáka
  • šťáva z 1 citronu
  • 1-2 lžíce brandy
  • 1 lžíce kapary
  • 1 šalotka, najemno
  • sůl a špetka mletého koriandru
  • mletý pepř
  • 20 lžiček černého kaviáru
  • 20 snítek koriandru
  • 100 g kysané smetany 18%

Dvacet chlebových koleček krátce v troubě opečeme. Rybí maso nakrájíme najemno, promícháme s citronovou šťávou, pokrájenými kapary, pokrájenou šalotkou a dochutíme brandy, solí, pepřem a koriandrem. Plátky vejce dáme na pečivo. Do menšího tvořítka dáme masovou směs, lehce upěchujeme a vytlačíme na vejce. Ozdobíme kysanou smetanou, lžičkou kaviáru a snítkou koriandru.

Zdroj:  Zpravojský portál Idneshttp://ona.idnes.cz/silvestrovske-chutovky-a-kanapky-idealni-na-zobani-fhc-/recepty.aspx?c=A091228_133102_recepty_ves [on-line 31.10.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.