reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cibulopepřová omáčka

  • ½ kg cibule
  • 100 g másla
  • 5 g koření Pepř čtyř barev
  • 1 drůbeží bujon
  • 3 lžíce hotové světlé jíšky
  • 3 dl vody
  • sůl

Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a zvolna restujeme na másle, dokud není měkká (nesmí se spálit). Paličkou na maso si v mikrotenovém sáčku na jemno roztlučeme pepř, který přidáme k cibuli. Asi minutu ho necháme s cibulí restovat, aby pustil do másla svou typickou chuť. Pak vše zalijeme vodou, přidáme bujon a hotovou jíšku a dosolíme podle chuti. Musí nám vzniknout hustá omáčka, kterou podáváme k masu teplou.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/grilovane-maso

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.