reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cizrnové ragů s lilkem

Ingredience

  • 2 lilky
  • 250 g cizrny
  • 3-4 stroužky česneku
  • 2 cibule
  • 100 ml olivového oleje
  • ½ lžičky římského kmínu
  • ½ lžičky mleté skořice
  • 2 lžičky mletého koriandru
  • Svazek koriandru čerstvého.
  • 400 g loupaných sekaných rajčat
  • Sůl
  • Pepř
  • 4 porce uvařené rýže basmati

Lilek nakrájíme na velké kostky a nasolíme; až pustí vodu, sůl opláchneme a osušíme utěrkou. Cibulku nakrájíme a česnek nasekáme najemno.

Rozehřejeme si olivový olej, přidáme cibuli a česnek, vhodíme lilek, mletý koriandr, římský kmín a skořici. Orestujeme a přidáme rajčata. Poté opepříme, podlijeme vodou a pod pokličkou necháme vařit. Až lilek změkne, přidáme cizrnu a nasekaný čerstvý koriandr a promícháme. Podáváme s rýží.

Zdroj: Cizrnové ragů s lilkem; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2145-cizrnove-ragu-s-lilkem/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.