reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

CROSTINI S LILKEM, ANČOVIČKAMI A MOZZARELLOU

Suroviny:

  • ciabatta
  • lilek
  • rajče
  • ančovičky
  • mozzarella
  • 1/2 červené cibule
  • 1 stroužek česneku
  • oregano
  • bazalka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Lilek nakrájejte na plátky, osolte a nechte chvíli vypotit. Pak jej otřete ubrouskem, pokapejte olivovým olejem, opepřete a vložte na gril. Na pánvi rozehřejte olivový olej a přidejte nakrájenou červenou cibuli a česnek. Chvíli restujte, pak vložte rajčata nakrájená na kolečka a opepřete. Po chvíli přidejte nakrájené oregano.

Ančovičky zalijte trochou vody, aby nebyly tak slané, a nechte odstát. Pánev sundejte z grilu a přisypte opečený lilek nakrájený nadrobno. Slupky z rajčat vyhoďte. Přidejte čerstvou bazalku a dosolte.

Ciabattu rozkrojte podélně napůl, potřete olivovým olejem a vložte na gril. Mozzarellu nalámejte, pokapejte olivovým olejem a opepřete.

Opečený chleba sundejte z grilu, naneste směs s lilkem, pak mozzarellu a na závěr ančovičky.

Zdroj: CROSTINI S LILKEM, ANČOVIČKAMI A MOZZARELLOU; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/pustte-si-recepty-z-rozpal-sefe-online [On-line 23.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.