reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

MARINOVANÁ RYBA S KAVIÁREM A CITRUSY

Suroviny:

  • mořský vlk
  • kaviár z lososovitého pstruha
  • cherry rajčata
  • salát
  • pažitka
  • bazalka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Rybu vykuchejte a vyfiletujte. Talíř osolte, opepřete a rozložte na něj nakrájená rajčátka. Pokapejte olivovým olejem a navrch poklaďte najemno nakrájenou rybou.

Připravte si marinádu: v misce smíchejte citronovou šťávu a olivový olej. Rybu opepřete, pokapejte marinádou, posypte nasekanými bylinkami a ozdobte listy salátu a kuličkami kaviáru. Na závěr ještě talíř pokapejte zbytkem marinády a podávejte.

Zdroj: MARINOVANÁ RYBA S KAVIÁREM A CITRUSY; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/pustte-si-recepty-z-rozpal-sefe-online [On-line 23.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.