reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cuketový bramborák

4 porce:

  • 2 středně velké cukety
  • 300 g polohrubé mouky
  • špetka prášku do pečiva
  • 3 vejce
  • 200 g strouhaného sýra
  • 400 g měkkého salámu
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • lžička majoránky
  • sůl
  • pepř
  • olej na smažení

Cuketu důkladně omyjeme, nastrouháme nahrubo a vložíme do zadělávací mísy.
Potom přidáme mouku s práškem do pečiva, vejce, sýr, nadrobno nakrájený salám, najemno nasekanou cibulku, utřený česnek, majoránku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme.
Z takto připraveného těsta pečeme na rozpáleném oleji středně velké placičky. Bramboráky můžeme podávat teplé i studené.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.