reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Dančí guláš s perníkovou omáčkou

 

  • 1 kg dančího masa,
    2 větší cibule,
    2 dcl červeného vína,
    1 lžíci rajského protlaku,
    směs zvěřinového koření,
    2 perníky se švestkami v čokoládě,
    šťávu z pomeranče,
    sůl

Na krokety:

  • 4 brambory,
    1 vejce,
    2 cibule,
    4 lžíce polohrubé mouky,
    strouhanku,
    olej, sůl

Na oleji orestujeme cibuli, přidáme maso, koření, protlak, zalijeme vínem a dusíme doměkka. Maso vyndáme, přidáme šťávu z pomeranče a nakrájený perník. Maso vrátíme zpět a prohřejeme.

Brambory rozmačkáme, přidáme osmaženou cibulku, vejce, mouku, osolíme a dobře promícháme. Vyválíme váleček, nakrájíme ho na krokety, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji dozlatova.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/danci-gulas-s-pernikovou-omackou.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.