reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Divoká lesní paštika s opečenou bagetkou

  • 200 g jelení kýty
  • 200 g vepřového boku
  • 1 větší cibule
  • 3 stroužky česneku
  • sůl, pepř
  • 4 lžíce sádla
  • 1 mrkev
  • 1 celer
  • tymián
  • 3 vejce
  • kousek slaniny

Maso nakrájíme na kousky a dáme vařit. Přidáme kořenovou zeleninu, cibuli a česnek, ochutíme solí a pepřem, lístkem bobkového listu a novým kořením. Přivedeme k varu a uděláme vývar. Následně scedíme a vložíme do mixéru, kde vše rozkrájíme na drobno. Na pánvi lehce osmahneme na jemné kousky nakrájenou slaninu, přidáme cibulku, necháme vychladnout a vložíme do rozmixované hmoty. Přidáme vejce, sádlo a vše důkladně promícháme. Vložíme tuto směs do forem a dáme do trouby zapéct na 180 ºC. Podáváme s bagetkou rovněž zapečenou v troubě a pokapanou olivovým olejem.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/divoka-lesni-pastika

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.