reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí ravioly

Ingredience

Těsto na ravioly

  • 200 g rukoly
  • 50 g parmezánu
  • 200 g ricoty
  • 25 g opražených piniových oříšků
  • Sůl

Rukolu nakrájíme a smícháme s nastrouhaným sýrem, ricotou a oříšky, čímž nám vznikne náplň.

Raviolové těsto tence vyválíme a rozkrájíme na čtverečky. Náplň dáme mezi dva čtverečky a jejich kraje spojíme vidličkou. Hotové ravioly povaříme ve vroucí vodě 3 až 4 minuty.

Ravioly na talíři polijeme omáčkou a pokapeme pestem.

Pesto
Ingredience

  • Rukola
  • Česnek
  • Parmezán
  • Olivový olej

 

Rukolu zbavíme tvrdších stonků a dáme do mixéru. Přidáme k ní česnek, pražené piniové oříšky, sýr a olej. Ingredience rozmixujeme do konzistence pesta.

Omáčka
Ingredience

  • 100 ml smetany
  • Parmezán
  • Sůl
  • Pepř

 

Smetanu a parmezán rozehřejeme v pánvi.

Zdroj: Domácí ravioly; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2551-domaci-ravioly/ [On-line 11.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.