reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí tatarská omáčka

  • 200 g majonézy
    2 šalotky
    2 sterilované okurky
    30 g kaparů
    1 lžíce dijonské hořčice
    1 lžíce worcesteru
    šťáva z půlky citronu
    sůl
    cayenský pepř
    černý pepř

Šalotku nasekáme na jemno a spaříme horkou vodou. Necháme ji okapat a vložíme do misky. Okurky a kapary rovněž posekáme na jemno a přidáme k šalotce. Vše promícháme s majonézou. Dochutíme solí, cayenským pepřem, citronovou šťávou, dijonskou hořčicí a worcestrem. Důkladně promícháme a folií zakrytou tatarskou omáčku dáme do lednice uležet.
Domácí tatarská omáčka vhodně doplní plátky studeného pečeného hovězího masa.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/367-domaci-tatarska-omacka/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.