reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Dušené baklažány se smetanou

  • 2 větší lilky
  • 1 větší cibule
  • 5 rajčat
  • 2 lžíce oleje
  • sůl
  • šálek kysané smetany
  • 1 lžička mouky

Opláchnuté lilky oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme a necháme chvíli stát. Potom je usušíme, odstraníme z nich semena a plátky vložíme na rozehřátý olej. Přidáme k nim nadrobno nakrájenou cibuli. Po změknutí přidáme na plátky nakrájená rajčata a dusíme je, až se rozvaří. Pokrm zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a ještě podusíme. Podáváme s pečivem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.