reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Dušené fazolky

  • 1 mražené nebo čerstvé fazolové lusky
  • 1 kostka masového bujónu
  • ¼ lžičky pepře
  • ¼ lžičky papriky
  • ¼ lžičky kmínu
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžíce másla

Na hlubší pánev nebo kastrol vložíme nakrájené fazolky (pokud jsou mražené, necháme původní velikost). Přidáme bujón, pepř, papriku, kmín, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Když jsou fazolky měkké a voda se vydusila, přidáme 3 – 4 stroužky česneku a ještě krátce podusíme. Přidáme máslo, zamícháme a podle potřeby dosolíme.
Jako příloha stačí chléb, kousek pečeného masa nebo uzeniny.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.