reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Espetada

4 porce

  • 800 g nízkého hovězího roštěnce s tukovou vrstvou
  • česnek
  • čerstvý bobkový list
  • hrubozrnná mořská sůl

Česnek nakrájíme na jemné plátky, smícháme a promneme s bobkovým listem a solí.

Roštěnec nakrájíme na kostky, které napichujeme na očistěné, listů zbavené větve, nejlépe vavřínové. Rukou namačkáme česnekovou směs na maso a opékáme z obou stran nad žhavým uhlím.

Podáváme s domácím chlebem.

Zdroj: Espetada; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1451-espetada/ [On-line 21.07.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.